Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Nordstan rustar för omstart på flera plan – de ska leda arbetet

Publicerad: 18 oktober 2021, 09:42

Helena Lindqvist, till höger, är numera permanent vd för Nordstan och Niklas Lundin, till vänster, blir ny marknadschef.

Helena Lindqvist blir permanent vd för Nordstan, hon har varit tillförordnad på posten sedan februari. Köpcentrumet stärker dessutom teamet med Niklas Lundin som ny marknadschef.


Helena Lindqvist har varit tillförordnad vd för Nordstan sedan i februari 2021 då Ulrika Carlsson lämnade sin post

Innan dess var hon ekonomichef. 

Nu står det klart att hon får permanent förtroende som vd. 

– Jag känner mig mycket hedrad över förtroenden att få fortsätta leda Nordstan framåt. Retailbranschens snabba omställning påverkar oss, men samtidigt ser vi att kundernas intresse av att mötas för att uppleva saker tillsammans aldrig varit större än nu efter pandemin. Nordstan har med sitt fantastiska läge en stor potential att fortsätta utvecklas för att möta kundernas behov och önskemål. Jag ser fram emot att få driva denna utveckling tillsammans med mitt team, övriga fastighetsägare och Nordstans alla hyresgäster, säger Helena Lindqvist. 

Hon tillträdde 1 oktober. 

22 november börjar Niklas Lundin som ny marknadschef för Nordstan. 

Han har haft flera chefsroller inom kommunikation, media, försäljning, PR och CRM och har bland annat jobba på Kappahl, Essity, Colgate och Palmolive. 

– Nordstan organiserar för en omstart, och det handlar både om en omstart efter pandemin och en omstart vad gäller Nordstans strategiska arbete inom centrumutveckling, marknadsföring och kommunikation. Från styrelsens håll är vi mycket glada över att Helena Lindqvist valt att tacka ja till det ordinarie uppdraget som Nordstans vd och att vi nu tillsammans hittat Niklas Lundin som får uppdraget att utveckla vår marknadsföring, säger styrelseordförande Fredrik Ottosson. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev