Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Netonnet toppar teamet för fortsatt tillväxt – tillsätter två nya tjänster

Publicerad: 3 september 2021, 11:37

Netonnet förstärker ledningen.

Foto: Pressbild

Netonnet tillsätter nya tjänster för att förstärka bolaget inför en fortsatt tillväxt. Under september tillsätts en ny retailchef och en tjänst som kommersiell ledare.


Ämnen i artikeln:

NetonnetE-handel

Efter en stark tillväxt under 2020 och första halvåret 2021 förstärker Netonnet bolaget med en ny retailchef och en tjänst som kommersiell ledare. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. 

Nuvarande retailchefen tar över som operativ chef i Norge och bolaget har därför genomfört en rekryteringsprocess för att hitta en ersättare. 

– Vi har hittat en fantastisk ersättare i Thomas Wendel som har haft ledande roller inom hemelektronik, både e-handel och retail. Vi är otroligt stolta och glada över att få välkomna Thomas, som har gedigen erfarenhet av retail, tjänster och eftermarknad samt av att driva förändringsarbete, säger Sofie Struwe, kommersiell chef, i en kommentar. 

Thomas Wendel tillträdde tjänsten 1 september. 

– Netonnet är en spännande omniaktör med stark tillväxt så när chansen att vidareutveckla och driva retailverksamheten dök upp var det självklart något jag ville vara en del av. Jag tar med mig min ledarerfarenhet, mitt driv inom retail operations och min målsättning att nå ständig utveckling och förbättring, säger Thomas Wendel. 

Daniel Norén tillträder tjänsten som kommersiell ledare i mitten på september. Han har en lång erfarenhet av e-handeln främst inom områdena marknad och försäljning. 

– Daniel är kommersiellt driven med stort fokus på affär och optimering av marknadsföringsinsatser. Med honom i teamet kommer vi att bli ännu effektivare och synkade i hur, när och var vi tar ut vårt budskap på marknaden. Vi sätter stor vikt vid att kunna ha en effektiv kommersiell process för att fortsätta kunna vara snabbfotade. ed Thomas och Daniel ombord blir vi ett urstarkt kommersiellt team. Att vi attraherar duktiga medarbetare från såväl e-commerce likväl som retail tar vi som ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Sofie Struwe. 

Julia Forsberg

Reporter

julia.forsberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

NetonnetE-handel

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev