måndag25 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Nelly förstärker ledningsgruppen: ”Kommer att skapa en bra grund för fortsatt utveckling av vår organisation”

Publicerad: 24 januari 2022, 08:42

Helena Karlinder-Östlundh förstärker Nellys ledningsgrupp.

Nelly plockar in ytterligare kompetens i ledningsgruppen. Helena Karlinder-Östlundh, med lång erfarenhet av HR-frågor och organisationsutveckling, värvas till bolaget från den australiensiska kosmetikkedjan Mecca brands.

Ämnen i artikeln:

Nelly

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Helena Karlinder-Östlundh börjar hos Nelly under våren och får ansvar för HR-, kommunikations- och hållbarhetsfrågor. 

– Helenas erfarenhet av retail och e-handel i kombination med hennes driv och engagemang kommer att skapa en bra grund för fortsatt utveckling av vår organisation och vårt strategiska arbete inom områdena HR, kommunikation och hållbarhet, säger vd Kristina Lukes i en kommentar. 

I dag arbetar hon inom den australienska kosmetikkedjan Mecca brands. Hon har en lång erfarenhet av att jobba med HR-frågor och organisationsutveckling. 

Tidigare har hon arbetat inom bland annat Coles Supermarkets i Australien samt skivbolagen EMI och Universal Music i London. 

– Hos Nelly kommer jag få möjlighet att fortsatt arbeta i en kreativ miljö där vi dagligen påverkar unga människor, både på plats i organisationen och också i affären. Jag ser fram emot att få arbeta med en ren e-handel där den digitala butiken kan få organisationens totala uppmärksamhet och blir den naturliga samlingsplatsen för Nellys fantastiska community, säger hon i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev