lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

NA-KD gör toppvärvning från Esprit – ska utveckla samarbetet med återförsäljare

Publicerad: 11 oktober 2022, 09:46

Lina Selin är ny ansvarig för wholesale och marketplace hos NA-KD. Foto: Pressbild

Na-Kd förstärker ledningsgruppen. Lina Selin, som arbetat elva år inom Esprit, har rekryterats till e-handlaren. Hon får ansvar att utveckla försäljningen hos återförsäljare.

Ämnen i artikeln:

Na-kd

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


NA-KD har rekryterat Lina Selin från Esprit. Hos e-handlaren blir hon ansvarig för wholsesale och marketplace och i den rollen blir hon en del av ledningsgruppen. 

– Under året har vi haft stort fokus på vår kärnverksamhet. Många känner NA-KD som en ledande e-handlare i Europa men hela tolv procent av vår omsättning går faktiskt årligen via wholesale där vi säljer stora volymer till återförsäljare. Därför känns det otroligt kul att få Lina ombord som med sin gedigna bakgrund inom området kommer kunna utveckla det benet framåt, säger Oscar von Konow, tillförordnad vd för NA-KD, i en kommentar. 

Lina Selin kommer närmast från en liknande roll hos Esprit. Totalt blev det elva år inom bolaget där hon också varit ansvarig för Esprits e-handel i Sverige. Tidigare har Lina Selin också drivit en egen klädbutik i Lund. 

Hos NA-KD får hon alltså uppdraget att utveckla försäljningen hos återförsäljare. I dag säljs e-handlarens kläder i 500 butiker runt om i världen samt i olika varhus och på olika onlineplattformar. 

– Jag ser stor potential i att utveckla NA-KD:s wholesale erbjudande framåt. NA-KD är ett spännande och snabbväxande bolag som ständigt pushar gränser. Med min insight från både e-handel, retail och wholesale har jag förståelse för hur de olika delarna inom modevärlden fungerar i praktiken. Tillsammans med teamet ser jag fram emot att utveckla erbjudandet och växa vår försäljning utanför vår egen e-handel, säger Lina Selin.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev