Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Lagerhaus nya vice vd ska driva innovation och utveckling: ”Kommer innebära en tempoökning”

Publicerad: 31 augusti 2021, 08:09

Mikael Lith, blir vice vd för Lagerhaus.

Mikael Lith blir vice vd på Lagerhaus när bolaget förstärker ledningsgruppen. Han tillträder sitt uppdrag omgående och ska driva konceptutveckling och innovation på företag.


Ämnen i artikeln:

Lagerhaus

Lagerhaus utökar företagsledningen och tillsätter Mikael Lith som vice vd. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. Han kommer senaste från rollen som innovationschef för Scandza Meals Brands och har tidigare haft ledande ledande roller inom livsmedels- och hygienindustrin. 

Mikael Liths uppgift som vice vd blir att strategiskt och operativt driva konceptutveckling och innovation inom samtliga områden på företaget. 

– Att få arbeta med hela värdekedjan från idé till slutkund med ett mycket positivt laddat varumärke är ett fantastiskt spännande uppdrag. Den inslagna resan med Happy places som Lagerhaus har påbörjat känns helt rätt och jag hoppas kunna bidra till att fler Happy moments inom Lagerhaus. Dessutom har Lagerhaus en tilltalande ägarstruktur med ett unikt koncept som verkligen tilltalar mig, säger Mikael Lith i en kommentar. 

Mikael Lith tillträder tjänsten omgående. 

– 2020 var ett speciellt år med pandemin som lamslog branschen, och vi fick lägga allt fokus på att rädda företaget. Nu börjar molnen skingras, konfettin flyger och vi tar nya steg mot en glittrande framtid. Att få med en så rutinerad och kreativ person som Mikael på tåget är fantastiskt och kommer att innebära en tempoökning i både etablering och varumärkesutveckling – så vi kan skapa ännu fler happy places, säger vd Jerker Levin. 

Julia Forsberg

Reporter

julia.forsberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Lagerhaus

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev