lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Kungsängens vd toppar laget – har värvat tre nyckelspelare

Publicerad: 17 juni 2022, 08:01

Kungsänges vd Marcus von Greyerz. Foto: Pia Nordlander

Kungsängen toppar laget – när sängkedjan laddar för fortsatt expansion. Här är tre nya nyckelspelare.

Ämnen i artikeln:

Kungsängen

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Kungsängen har rekryterat Sebastian Falck som ny finanschef, CFO. Han har över tio år som erfarenhet av liknande arbete. 

Närmast kommer han från Waynes Coffee. Tidigare har han arbetat inom restaurangkedjan Vapiano samt på Hotell Rival och Scandic Hotels. 

– Kungsängen är ett starkt och hållbart varumärke med enorm potential, förutsättningarna är satta och jag ser fram emot att vara en del av den utveckling och expansion som ligger framför oss, säger Sebastian Falck i en kommentar. 

Kedjan skapar dessutom två nya tjänster – en som expansionschef och en som e-handelschef. 

Gabriella Palmer har rekryterats som expansionschef. Hon har drygt tio års erfarenhet av butiksexpansion och butiksportföljsförvaltning. Närmast kommer hon från Specsavers. Innan dess har hon arbetet inom JLL och Espresso House. 

Nu får hon ansvar för Kungsängens fortsatta expansion samt optimeringen av butiksnätet. 

– När den fysiska handeln blir mer lokal känns det samtidigt rätt att komma ännu närmare kunden och ytterligare tillgängliggöra Kungsängens eftertraktade produkter. Jag ser fram emot de samtal som väntar med fastighetsägare, konsulter och utvecklare, säger Gabriella Palmer.

Ola Benemark får ansvar för Kungsängens digitala expansion i rollen som e-handelschef. Han har över tio års erfarenhet från liknande jobb. Närmast kommer han från Beyond Retail. 

– Kungsängen har genomgått en fantastisk transformation i butiksledet och i sitt varumärkesarbete under de senaste åren. Därför ser jag nu framemot att vara med och bidra till samma transformation i vår e-handel och digitala kanaler, säger Ola Benemark i en kommentar. 

Vd Marcus von Greyerz är nöjd med rekryteringarna. 

– Sebastian, Gabriella och Ola har alla lång erfarenhet inom deras respektive område och rekryteringarna är en viktig del i vår fortsatta expansion. Kungsängen välkomnar dem och deras expertis med varm hand, säger han. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev