Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Köpcentrumveteranens nya uppdrag: ”Ett av Stockholms mest spännande stadsutvecklingsprojekt”

Publicerad: 25 maj 2022, 11:54

Lotta Moos, ny centrumchef för Liljeholmstorget Galleria i Stockholm.

Lotta Moos blir ny centrumchef för Liljeholmstorget galleria. ”Som en dröm som gått i uppfyllelse”, säger hon i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

GalleriaRekrytering

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Lotta Moos är veteran i köpcentrumvärlden. Hon har bland att varit centrumchef för Sturegallerian, Bromma Blocks och Nacka Forum. Dessutom har hon arbetat som konsult. 

Nu blir hon centrumchef för Liljeholmstorget galleria i Stockholm som ägs av Citycon. Under 2020 har hon varit tillförordnad centrumchef för bolagets verksamheter i Jakobsberg och Åkersberga. 

LÄS OCKSÅ: Att rädda en stad – så går det för kommunerna som vägrar externhandel

– Som konsult har jag haft många uppdragsgivare under tio år men något hände när jag kom till Citycon. Jag föll för den värme och professionalitet som finns i bolaget. Därför är det roligt att vara tillbaka, och att få vara med och påverka framtiden för ett av Stockholms mest spännande stadsutvecklingsprojekt är som en dröm som gått i uppfyllelse, säger Lotta Moos i en kommentar. 

Liljeholmstorgets galleria öppnade 2019. Genom projektet RE:Liljeholmen ska ett nytt stadskvarter växa fram runt torget med kontor, hotell, bostäder, kultur och service på en yta av 70 000 kvadratmeter. 

– Lottas breda erfarenheter i fastighetsbranschen och hennes ledaregenskaper blir en stor tillgång för Citycon, säger affärsområdeschef Peter Brodd.

LÄS OCKSÅ: LISTA: 60 nytänkare och innovatörer som tar handeln in i framtiden 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev