lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon ska stötta chefer och apotek: ”En stor fördel i att redan vara involverad i företaget”

Publicerad: 12 januari 2022, 13:14

Theresia Hansson är ny försäljningschef hos Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen stärker sin säljorganisation. En ny post som försäljningschef tillsätts. Theresia Hansson, som i dag är regionchef, är den som får jobbet.


Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Jag är väldigt glad över den här satsningen att tillsätta denna roll i organisationen för att kunna ge både våra regionchefer och apotek mer stöd. Att det är Theresia som tar sig an rollen gör mig särskilt glad eftersom Theresia har en otroligt god förmåga att balansera ledarskap, försäljning och drift. Hon tänker såväl lokalt som centralt i alla lägen vilket gör henne som gjord för denna roll, säger försäljningsdirektör Erik Sjögren i en kommentar. 

Sedan två och ett halvt år tillbaka har hon arbetat som regionchef för område sydväst inom Apoteksgruppen och har en lång erfarenhet av branschen. 

– Jag ser en stor fördel i att redan vara involverad i företaget, inom flera olika områden, vilket gör det enklare att hålla fart och sätta riktning. Känner mig tacksam och ödmjuk inför att fortsätta vara en del av Apoteksgruppens resa, säger Theresia Hansson själv i en kommentar. 

Hon tillträder sin nya roll nu i januari. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev