lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon ska optimera Gina Tricots sortiment: ”Har den kompetens som vi efterfrågat”

Publicerad: 10 februari 2022, 10:13

Naila Hedblom blir sortimentsdirektör hos Gina Tricot. Foto: Pressbild

Naila Hedblom blir ny sortimentsdirektör hos Gina Tricot. Närmast kommer hon från Ellos. ”Kan tillföra mycket på flera plan inom bolaget”, säger vd Ted Boman.

Ämnen i artikeln:

Gina Tricot

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS MER: Så gick det för Gina Tricot i fjol – vd:n om utvecklingen och den digitala satsningen 

Gina Tricot vill stärka sin position som ett ledande varumärke för kvinnor. Som ett led i det har Naila Hedblom rekryterats som sortimentschef. 

– Naila har den kompetens som vi efterfrågat och vi ser att hennes gedigna erfarenhet kan tillföra mycket på flera plan inom bolaget, inte minst när det kommer till Gina Tricots ambitioner för att skapa ett starkt internationellt varumärke för kvinnor, med tillväxt inom både retail och online. Nu ser vi fram emot att ta nästa steg och starta upp nya och spännande utvecklingsmöjligheter tillsammans, säger Ted Boman i en kommentar. 

Närmast kommer Naila Hedblom från Ellos där hon ansvarat för affärsområdet skor och accessoarer. 

Tidigare har hon arbetat inom Team Sportia som affärsområdeschef för mode, produktchef och designer. 

I sin nya roll ska hon ansvara för att optimera utbudet till kund bland annat genom att öka flexibiliteten i företagets processer, allt för att anpassa efter kundens snabbrörliga köpbeteende.

– Gina Tricot är ett spännande bolag med drivna människor och ett starkt varumärke på marknaden. Tillsammans med mina kollegor kommer jag fokusera på att vi i våra olika säljkanaler möter kunden efter deras önskemål, säger Naila Hedblom. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev