Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon får nyckelroll i Åhléns fortsatta tillväxtresa: ”Kommer att gynna vår framtidsstrategi”

Publicerad: 16 juni 2022, 11:31

Marie Rudolfsson blir försäljningschef för Åhléns.

Foto: Jonas Borg

Åhléns värvar ny försäljningschef från Apoteket. Marie Rudolfsson, som tillträder efter sommaren, blir en del av företagsledningen och kommer att spela en nyckelroll i bolagets tillväxtresa.

Ämnen i artikeln:

Åhléns

DN


– Vi är glada över att välkomna Marie som ny försäljningschef hos Åhléns. Vi är övertygade om att Maries kompetens och hennes starka sinne för affärer och intresse för den snabbt föränderliga detaljhandeln, kommer att gynna Åhléns och vår framtidsstrategi att bli Sveriges ledande e-handlare med optimal fysisk närvaro, säger vd Annica Hagen i en kommentar. 

Hon kommer närmast från jobbet som affärschef för butik hos Apoteket. Där har hon drivit digital utveckling av fysiska butiker och utvecklat omnikanalstrategier. 

Tidigare har Marie Rudolfsson arbetat inom Ica. 

I sin nya roll kommer hon att ingå i Åhléns företagsledning där hon kommer att spela en nyckelroll i den fortsatt tillväxt- och utvecklingsresan i fysisk butik och online. 

– Det ska bli fantastiskt roligt att få bli en del av Åhléns resa framåt. Jag har alltid varit en trogen kund och Åhléns är ett fantastiskt fint varumärke. Bolaget har goda förutsättningar att möta och överträffa kundens förväntningar med sin snabba förändringstakt inom detalj- och e-handel, och därigenom även öka företagets omsättning, säger Marie Rudolfsson själv i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev