Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Hon får en viktig roll när Åhléns ställer om: ”Avgörande för att komma vidare”

Publicerad: 13 januari 2022, 08:53

Agneta Larsson, ny chief people & culture officer hos Åhléns.

Foto: Jonas Borg

Agneta Larsson får ansvar för Åhléns HR-arbete. ”Ett mycket värdefullt tillskott för oss nu när vi ställer om vår verksamhet för framtiden”, säger vd Annica Hagen.


Ämnen i artikeln:

Åhléns

Agneta Larsson har anställts som chief people & culture officer hos Åhléns. Hon kommer närmast från en liknande roll hos Nobia. 

– Vi är otroligt glada över att få välkomna Agneta som chief people & culture officer på Åhléns. För att komma vidare i vår förändringsresa på Åhléns är rätt operativmodell, kompetensutveckling och ledarskap avgörande för oss. Agnetas gedigna erfarenhet av att driva förändring och kultur samt hennes goda ledarskapsförmåga blir ett mycket värdefullt tillskott för oss nu när vi ställer om vår verksamhet för framtiden, säger Annica Hagen i en kommentar. 

De senaste femton åren har Agneta Larsson arbetat med HR-frågor inom Nobia. Innan dess har hon arbetat inom Bergendahls och Scan. 

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av Åhléns och att få bidra med min erfarenhet och kompetens i den spännande utvecklingsfas som bolaget nu går igenom. Åhléns har enormt fina värden i dag med ett välkänt och älskat varumärke, men det viktigaste av allt är alla medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att bidra till Åhléns framgång, och det ska bli spännande att få stötta dem i deras arbete, säger Agneta Larsson själv 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Åhléns

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev