måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Här är Klebergs nya uppdrag: ”Förbereder vi Ingrid för en kraftig framtida tillväxt”

Publicerad: 16 november 2022, 12:58

Johan Kleberg var tidigare vd för Adlibris. Foto: Pressbild

Adlibris tidigare vd Johan Kleberg har fått nytt uppdrag. Han blir styrelseordförande i Ingrid, som kopplar ihop e-handlare med fraktbolag.


Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Jag är glad att ägarna gett mig detta förtroende. Jag har varit delägare i Ingrid en tid, och har även arbetat nära tillsammans med teamet under min tid på Adlibris. Det är ett innovativt bolag med en stor vision och en helt unik produkt som har stora möjligheter att lyckas bli ett globalt varumärke inom e-handel. Jag ser fram emot att vara en aktiv del av bolagets utveckling, säger Johan Kleberg i en kommentar. 

LÄS OCKSÅ: Johan Kleberg om nya drömlivet – och tuffa tiden på Adlibris: ”Jag borde ha slutat tidigare”

SaaS-bolaget Ingrid växer snabbt. I dag har bolaget drygt 70 anställda. Bland kunderna finns just Adlibris samt Apotek Hjärtat, Elon, NA-KD, Footway och Gant. 

– Med Johan Kleberg som styrelseordförande förbereder vi Ingrid för en kraftig framtida tillväxt. Johan är entreprenöriell, handlingskraftig och besitter lång erfarenhet från e-handel och tillväxtbolag. Han kommer att kunna bidra med mycket viktig kunskap i vår framtida resa, säger vd:n och medgrundaren Piotr Zaleski. 

Patric Blixt, som tidigare varit ordförande, fortsätter i styrelsen som ledamot. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev