Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska skapa förutsättningar för Åhléns fortsatta digitaliseringsresa: ”Viktig tillgång”

Publicerad: 1 december 2021, 10:52

Stefan Hasselgren, tillförordnad CIO hos Åhlén.

Stefan Hasselgren har klivit in i rollen som tillförordnad CIO hos Åhléns. ”Han blir en mycket viktig tillgång för oss i vår digitaliseringsresa framåt”, säger vd Annica Hagen.


Ämnen i artikeln:

Åhléns

Stefan Hasselgren har tagit sig an uppdraget som tillförordnad chef information officer, CIO, hos Åhléns. 

– Vi är väldigt glada över att Stefan Hasselgren klivit in som tillförordnad CIO på Åhléns. När nu Åhléns ställer om hela verksamheten för att kunna bli en optispelare fullt ut med digital och fysisk handel i samverkan så är rätt IT-infrastruktur en viktig möjliggörare. Med Stefans gedigna erfarenhet och bakgrund inom IT och retail blir han en mycket viktig tillgång för oss i vår digitaliseringsresa framåt, säger Annica Hagen i en kommentar. 

Stefan Hasselgren är civilekonom och har över 30 års erfarenhet inom strategi, IT och supply chain. Främst har han arbetat inom retail, bland annat hos bolag som Rusta och Coop. 

– Åhléns har en spännande resa framför sig att bli Sveriges ledande e-handlare med optimal fysisk närvaro som jag ser fram emot att få vara en del av fram till en permanent efterträdare som långsiktigt framöver kan ta Åhléns IT-arbete till nästa nivå är på plats, säger Stefan Hasselgren.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Åhléns

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev