Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska ratta Apotekets fortsatta e-handelsresa: ”Inne i en fantastiskt spännande period”

Publicerad: 13 april 2022, 08:34

Mikael Meijer blir affärsområdeschef för e-handel hos Apoteket.

Foto: Pressbild

Mikael Meijer blir ny e-handelschef för Apoteket. Han kommer närmast från Electrolux där han arbetat med att utveckla digitala kanaler, e-handel och digital marknadsföring på internationell nivå. ”Ser fram emot att fortsätta driva e-handelsutvecklingen utifrån de investeringar som är planerade”, säger han i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Apoteket

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Mikael Meijer blir ny affärsområdeschef för e-handel inom Apoteket. Han tillträder i mitten av augusti. 

– Mikael har både bred och djup erfarenhet av att driva digital förändring och jag ser fram emot att växa och utveckla vårt digitala erbjudande utifrån våra kunders behov och inom ramen för vårt kundlöfte - allt för att du ska må bra. Vi är inne i en fantastiskt spännande period där Mikael kommer att spela en viktig roll som ledare, säger vd Rasmus Nerman i en kommentar. 

Mikael Meijer kommer närmast från Electrolux där han de senaste fyra åren arbetat med att utveckla digitala kanaler, e-handel och digital marknadsföring på internationell nivå. 

Tidigare har han arbetat som global e-handelchef för Mini Rodin samt varit verksam inom Adidas. 

– Jag är stolt över att snart få ingå i Apotekets fortsatta e-handelsresa. Apoteket har ett starkt varumärke kopplat till ett liv i hälsa, något som också ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare fortsätta driva e-handelsutvecklingen utifrån de investeringar som är planerade och att förädla och utveckla verksamheten ytterligare, säger han själv i en kommentar. 

Mikael Meijer efterträder Wictoria Glans, som är ny vd för Life, och kommer att ingå i Apotekets ledningsgrupp. 

LÄS MER: Hälsokedjan byter ledning – värvar Apotekets e-handelschef: ”En perfekt match”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev