Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han ska leda K-rauta i Sverige: ”Resultatinriktad ledare”

Publicerad: 14 september 2021, 06:23

Daniel Ahlqvist får nytt toppjobb hos Kesko i Sverige.

Foto: Pressbild

K-rauta får en ny ledning. Daniel Ahlqvist, i dag e-handelschef inom Kesko Sverige, blir operativ chef för kedjan. Hans uppdrag blir att accelerera den digitala utvecklingen och förbättra kundupplevelsen.


Ämnen i artikeln:

K-rauta

Daniel Ahlqvist har utsetts till operativ chef för K-rauta i Sverige. I den rollen kommer han att leda affärsområdet med fokus på att accelerera den digitala utvecklingen och förbättra kundupplevelsen, både fysiskt och online. 

I sin nya roll blir han också en del av Kesko Sveriges ledningsgrupp.

– Daniel är en resultatinriktad ledare som har en djup förståelse för vår verksamhet och affären. Genom hans bakgrund inom e-handel har han dessutom kunskapen och erfarenheten som krävs för att stärka vårt erbjudande i alla kanaler, säger landschef Endré Esperseth. 

Daniel Ahlqvist kommer närmast från rollen e-handelschef för Kesko Sverige. 

– Jag ser fram emot att få leda K-Rauta och vara en del av den spännande resa som vi är på, där stort fokus framåt är att förbättra kundupplevelsen i alla våra kanaler och transformera K-Rauta till ett snabbfotat, kundorienterat företag med fokus på fortsatt digitalisering. Att få göra den här resan med ett så starkt och kompetent team känns extra kul, säger han själv i en kommentar. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

K-rauta

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev