söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han får nyckelroll hos Granngården: ”Jobba för att effektivisera driften”

Publicerad: 2 november 2022, 07:59

Fredrik Björk får en nyckelroll hos Granngården. Som försäljningschef får han ansvar för hela butiksdriften. Dessutom blir han ställföreträdande vd och landschef fram tills 1 maj, då en ny ordinarie är på plats.

Ämnen i artikeln:

Granngården

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I fredags kom beskedet att Martina Axèll blir ny vd och landschef för Granngården från och med 1 maj 2023.  

Nu meddelar bolaget att det genomför ytterligare förändringar i ledningen. 

Fredrik Björk blir försäljningschef med fullständigt resultat- samt verksamhetsansvar för hela butiksdriften. Tidigare har han varit ledare för driften inom Granngården, en roll som nu försvinner. 

– Sedan augusti har Fredrik haft interimansvar för Granngårdens butikdrift och regionala säljchefer, ett ansvar som tidigare vd haft. Fredrik har klarat detta med bravur och har otroligt värdefull kunskap och erfarenhet för att axla rollen som Försäljningschef, som nu blir en ny roll som tillsätts för att arbeta närmre driften, säger styrelseordförande Trond Fidje. 

Trond Fidje har fungerat som tillförordnad vd och landschef sedan Olof Fransson lämnade bolaget i augusti. 

Fredrik Björk kommer även att fungera som ställföreträdande vd och landschef för Trond Fidje tills dess att Martina Axèll är på plats. 

– Jag är oerhört tacksam och ödmjuk inför den här möjligheten. Precis som tidigare kommer jag jobba för att effektivisera Granngårdens drift, vässa det jordnära konceptet och nu även försäljningsresultat – hela tiden tillsammans med resten av organisationen, och med kunden i fokus, säger han i en kommentar.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev