lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han blir permanent vd för Revolution Race: ”Enormt kunnig och erfaren”

Publicerad: 7 oktober 2022, 06:42

När Pernilla Nyrensten valde att lämna vd-posten för Revolution Race i augusti tog Paul Fischbein över tillfälligt. Nu har han utsetts till permanent vd. ”Under processens gång har vi insett att vi redan har den rätte personen på posten i Paul”, säger styrelseordföranden Andreas Källström Säfweräng.

Ämnen i artikeln:

VdRevolution RaceLedarskap

Mikael Sydner

mikael.sydner@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: Oväntade beskedet: Pernilla Nyrensten lämnar vd-posten – veteranen tar över 

Paul Fischbein tillträder sin permanenta befattning omgående.

– Vi har gjort en mycket omfattande genomgång av VD-kandidater i och utanför Sverige. Många spännande namn var intresserade, men under processens gång har vi insett att vi redan har den rätte personen på posten i Paul – han är enormt kunnig och erfaren. Paul har bred kompetens inom e-handel, förstår konsumenter och online-affären, och har den internationella erfarenhet som rollen kräver. Dessutom har han lärt känna Revolution Race från grunden sedan han blev styrelseordförande. Jag, och en enhällig styrelse, är därför mycket glada att Paul Fischbein tackat ja till att bli vd, säger Andreas Källström Säfweräng i en kommentar.

Paul Fischbein tillträdde som ordförande för Revolution Race januari 2021 och blev tillförordad vd i augusti 2022. I och med att han tillträder som vd lämnar han styrelsen.

 – Nu när jag har fått möjligheten att komma än närmare organisationen ser jag den enorma kompetens som våra medarbetare besitter. Just nu har vi en väldigt turbulent omvärld. Men jag känner mig trygg i hur vi kan tackla den genom vår position och förmåga att leverera fantastiska produkter till oslagbart värde. Mitt mål är att fortsätta bygga vidare på framgången och hjälpa ta Revolution Race till nya höjder, säger han.

LÄS OCKSÅ: Hela listan – här är de 100 mäktigaste i handeln 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev