Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Förra Kicks-bossen ger sig in i förlagsbranschen: ”Tror att jag kan bidra”

Publicerad: 10 september 2021, 10:21

Kicks förre vd Pontuz Bjelfman har fått nytt jobb.

Foto: Pressbild

Förre Kicks-vd:n ger sig in förlagsbranschen. Tidningen QX har haft det tufft under pandemin. Nu kliver Pontuz Bjelfman in som vice vd med uppdraget utveckla verksamheten.


Ämnen i artikeln:

Kicks

I april 2018 kom beskedet att Pontuz Bjelfman skulle lämna vd-stolen hos Kicks efter tolv år. 

Nu har han fått ett nytt uppdrag – som vice vd för QX förlag. 

I sin roll kommer han att arbeta deltid med att utveckla förlagets operativa funktioner, befintliga och nya affärsområden samt kommersiella samarbeten.

– Jag ser mycket fram mot att börja jobba med QX Förlags kompetenta team. QX roll i regnbågssamhället blir bara viktigare och viktigare och verksamheten ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag tror att jag med min erfarenhet från näringslivet kan bidra positivt till QX framtid, kommenterar Pontuz Bjelfman

Förlaget ger bland annat ut en tidning och driver en sajt med samma namn. Dessutom driver de ett community, Qruiser, och arrangerar Gaygalan varje år. 

– Pontuz har en kompetens och erfarenhet som vi är mycket glada för att få tillgång till. Varumärket QX är ett av de starkaste i landet, inte minst i vår primära målgrupp. Vår utvecklingspotential är stor och Pontuz kommer att bidra till att göra verklighet av den, säger vd Jon Voss. 

Förutom vd är han också förlagschef och ansvarig utgivare. Med Pontuz Bjelfman ombord kommer Jon Voss att kunna fokusera mer på att utveckla den redaktionella verksamheten. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Kicks

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev