Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Footways toppvärvning hoppar av efter mindre än ett halvår – här är Daniel Claessons nya jobb

Publicerad: 11 maj 2022, 08:17

Daniel Claesson börjar hos Skistar.

22 januari tillträdde den tidigare H&M-toppen Daniel Claesson som kommersiell chef för Footway Group. Mindre än fyra månader senare har han fått nytt jobb och ska utveckla Skistars retailverksamhet.


Ämnen i artikeln:

Footway

I november kunde Market berätta att Daniel Claesson, som arbetat närmare 15 år inom H&M-gruppen, fått jobb som kommersiell chef för Footway Group. 22 januari började han sitt nya jobb.  

Mindre än fyra månader senare är han emellertid redo att gå vidare. 1 juni tillträder Daniel Claesson jobbet som affärsområdeschef inom affärsutveckling och retail. 

I sin roll kommer han att vara en del av den kommersiella avdelningen och tillsammans med teamet där driva Skistars affärsutveckling samt skapa tillväxt inom retailverksamheten och få till partnersamarbeten. 

– Vi är väldigt glada att kunna attrahera talanger som kan vara med oss på vår tillväxtresa som den ledande semesterarrangören för Skandinavien, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef för Skistar. 

Bolaget har också värvat Lina Gabrielsson, vd för Hotel Diplomat och Villa Dagmar, som affärsområdeschef för Skistar lodge och hotell. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Footway

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev