lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Experten får nytt styrelseuppdrag: ”Framtiden är hållbar”

Publicerad: 3 januari 2022, 14:54

Foto: Pressbild

Jonas Arnberg tar plats i branschorganisationen Hållbar E-handels styrelse. ”Framtiden är hållbar och digital och det är handelns nya bolag som driver utvecklingen”, säger han.

Ämnen i artikeln:

Styrelse

Isidor Beslic

isidor.beslic@bonniernews.se


Branschorganisationen Hållbar E-handel, som startades i februari 2020 på initiativ av sajten E-handeln och en rad e-handelsföretag, tar in detaljhandelsexperten och tidigare HUI-vd:n Jonas Arnberg i styrelsen. 

Det meddelar organisationen i ett pressmeddelande. 

– Vi är mycket glada över att Jonas vill vara en del av styrelsen i Hållbar E-handel. Med Jonas gedigna bakgrund och erfarenheter ser vi det som ett stort kompetenstillskott till vår styrelse. Vi hälsar Jonas välkommen till styrelsen och vår strävan att göra e-handeln lite mer hållbar hela tiden, säger Patrik Rees, styrelseordförande i Hållbar E-handel, i en kommentar. 

Hållbar E-handel är ett branschinitiativ som vill skapa en mer hållbar svensk e-handel. Sedan starten har organisationen enligt egen utsago knutit till sig över hundra e-handlare. 

– Antal medlemmar har vuxit snabbt och vi har ett väldigt spännande 2022 framför oss. Med Jonas relevanta erfarenhet är jag övertygad om att vi kommer att skapa mer och öka värdet för våra medlemmar, säger Sanna Thurdin, operativ chef och styrelseledamot på Hållbar E-handel, i pressmeddelandet.

Jonas Arnberg, som i dag bland annat driver Detaljhandelspodden och som agerar senior rådgivare på HUI, känner sig inspirerad inför uppdraget. 

– Framtiden är hållbar och digital och det är handelns nya bolag som driver utvecklingen. Att få arbeta med dessa bolag och bidra till en mer hållbar handel känns väldigt viktigt och mycket inspirerande, säger han i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev