tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Desenio tillsätter kommersiell chef: ”Omfattande branschkunskap från onlineverksamheter”

Publicerad: 8 december 2022, 07:36

Mårten Fortse blir kommersiell chef hos Desenio.

Desenio Group tillsätter en kommersiell chef. 9 januari tillträder Mårten Forste, med lång erfarenhet av marknadsföring online.

Ämnen i artikeln:

DesenioRekryteringDetaljhandeln

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Mårten Fortse blir kommersiell chef för Desenio Group, där han kommer att ingå i ledningsgruppen. 

Han har en lång erfarenhet av marknadsföring online och har bland annat varit ordförande och operativ chef för Leovegas, landschef för Expert och operativ chef för Match.com. 

– Mårten har lång erfarenhet både från rollen som operativ chef, att arbeta i snabbväxande teknikbolag och omfattande branschkunskap från onlineverksamheter. Hans kompetens och erfarenhet kommer vara till stor nytta för Desenio på alla våra marknader, och inte minst ett stöd i vår expansion på den nordamerikanska marknaden, säger vd Fredrik Palm i en kommentar.

Mårten Fortse tillträder 9 januari. 

– Desenio har ett mycket starkt erbjudande, en datadriven affär med kundanpassat innehåll till hög kvalité och konkurrenskraftig prisbild. Med ett erbjudande som dessutom ligger rätt i tiden och med marknader med tillväxtpotential så ser jag fram emot att tillsammans med kollegor få bygga vidare på den starka position bolaget redan har, säger han själv i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev