tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Byggjätten vässar inköpsorganisationen: ”Har mycket att bidra med”

Publicerad: 26 augusti 2021, 07:42

Urban André, Charlott Persson och Tomas Ekberg.

Mestergruppen toppar laget på inköpssidan. Tre nyckelpersoner har rekryterats till avdelningen. ”De har mycket att bidra med på vår fortsatta resa”, säger inköpsdirektör Daniel Belmonte.

Ämnen i artikeln:

MestergruppenBolistXL-ByggJärnia

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Mestergruppen, med kejdorna XL-Bygg, Bolist och Järna, har rekryterat tre nyckelpersoner till sin inköpsavdelning:

Charlott Persson är ny kategorichef för bygg. Närmast kommer hon från Riksbyggen där hon varit strategisk inköpare. Tidigare har hon bland annat arbetat inom Beijer i tio år. 

Urban André är ny kategorichef för trä. Innan han tillträdde sin nya tjänst före sommaren arbetade han inom Dalahus. Urban André har en lång erfarenhet av inköpsarbete inom träindustrin. 

Tomas Ekberg har anställts som objektansvarig och ska leda den centrala objektsfunktion som koncernen inrättat vilken ska hjälpa företagen att göra bättre affärer. Närmast kommer han från Radikret, en av Sveriges största inköpsorganisationer för små- och medelstora byggföretag. Han har en bakgrund inom Bauhaus. 

– Det händer mycket i vår bransch just nu och Mestergruppen gör offensiva satsningar framåt. Alla tre har gedigen bakgrund från branschen och erfarenhet från inköp vilket gör att de har mycket att bidra med på vår fortsatta resa, säger Daniel Belmonte i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev