fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Branschveteranen ska lyfta Netonnet i Norge: ”Har stor kännedom om marknaden”

Publicerad: 13 april 2023, 05:41

Netonnet har värvat Trygve Hillesland, med över 20 års erfarenhet av hemelektronikhandeln.

Foto: Pressbild

Branschveteranen Trygve Hillesland ska leda Netonnet norska verksamhet. Han har över 20 års erfarenhet av hemelektronikhandeln.

Ämnen i artikeln:

NetonnetKomplettRekryteringDetaljhandeln

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: Bildspecial – här är Netonnets unika satsning: ”Vi experimenterar och testar”

Trygve Hillesland ska leda Netonnets norska verksamhet.

– Vi ska fortsätta vår tillväxtresa i Norge, samtidigt som vi ska vidareutveckla vår ledande position som utmanar och erbjuder kunderna låga priser – precis som Netonnet har gjort i Norge sedan 2006. Trygve Hillesland har stor kännedom om såväl hemelektronikbranschen som om den norska marknaden, som vi tycker är mycket spännande. Trygve blir med sin erfarenhet, kompetens och starka drivkraft ett viktigt tillskott, både i ledningsgrupp och för att leda vår fortsatta expansion i Norge, säger vd Susanne Holmström i en kommentar.

Hans roll blir managing director i Norge. Tidigare har han haft motsvarande roll för Elgigantens systerkedjor i Norge och Finland, Elkjøp och Gigantti.

– Efter mer än 20 år i branschen ser jag fortsatt stora möjligheter – speciellt inom kombinationen e-handel och fysisk handel, ett område där Netonnet verkligen är den främsta ledaren i dag. Därför ser jag mycket fram emot att tillsammans med teamet vidareutveckla Netonnets position på den norska marknaden framöver, säger Trygve Hillesland själv om det nya jobbet och fortsätter:

LÄS OCKSÅ: Netonnets vd om neddragningarna: ”Viktigt att vi som företag tar ansvar för våra kostnader”

– Det är just i skärningspunkten mellan nutid och framtid som vi hittar de bästa och mest kundvänliga retailkoncepten och det är just här som Netonnet har en ledande marknadsposition. Det öppnar mycket intressanta möjligheter för en ledande utmanare som jobbar hårt för att erbjuda kunderna låga priser.

Sedan ett år tillbaka är Netonnet en del av norska Komplett Group. Även koncern-vd Jaan Ivar Semlitsch gläds över värvningen.

– Varumärket Netonnet har en fin position att utgå från och stor potential på den norska marknaden. Jag är mycket glad att Trygve Hillesland, med all sin erfarenhet, väljer att gå in som managing director i Norge för att tillsammans med övriga teamet fortsätta det viktiga arbetet med att förflytta Netonnets norska varumärke och affär framåt, säger han i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Netonnet tappar retailchef – ska kränga pizzor i stället: ”Jag är väldigt taggad”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev