Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Arne kapar bandet till posten – här är e-handelsprofilens nya uppdrag

Publicerad: 11 januari 2022, 07:16

E-handelsprofilen Arne Andersson.

Foto: Marie Hillblom

Här är Arne Anderssons nya uppdrag. Från 1 mars blir Postnord-profilen senior rådgivare hos Svensk Digital Handel på heltid.


Ämnen i artikeln:

Svensk DigitalhandelSvensk Handel

– Vi är väldigt glada över att Arne Andersson vill vara med och utveckla branschen tillsammans med oss på Svensk Digital Handel. Han kommer med sin kompetens och erfarenhet att vara drivande i utvecklingen av mer och skarpare innehåll i våra kanaler i form av bland annat trendspaningar, föreläsningar och utbildningar. Arne blir en viktig pusselbit i förverkligande av vår strategi att driva utvecklingen mot en mer hållbar och innovativ handel i Sverige, säger vd Per Lungberg i en kommentar. 

Arne Andersson kommer att få en viktig roll i Svensk Digital Handels satsning på inspirations- och kunskapsinnehåll som organisationen ska lansera i sina kanaler under året. 

Han kommer också att driva organisationens logitisiknätverk samt vara med och utveckla Trygg e-handel. I rollen ingår också att stärka relationerna till både e-handlesföretag och leverantörer till e-handeln i Sverige. 

LÄS MER: Branschprofilen startar eget och summerar: ”E-matens genombrott är fundamentalt”

– Svensk Digital Handel är för mig den naturliga organisationen som samlar den svenska e-handelsbranschen via till exempel D-Congress och Trygg E-handel. Jag ser mycket fram emot att vara med att utveckla dessa redan starka varumärken och att tillsammans med alla aktörer i branschen jobba för ytterligare att stärka konkurrenskraften för e-handeln i Sverige, säger han i en kommentar. 

Arne Andersson har tidigare arbetat inom Postnord där han profilerats som deras e-handelsexpert. Sedan en tid tillbaka är han konsult men fortsatt starkt knuten till Postnord. 

Från och med 1 mars blir han alltså en del av Svensk Digital handels team. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev