Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Apoteket tappar ytterligare toppchef

Publicerad: 23 augusti 2021, 11:54

Eva Hemb, avgående CFO för Apoteket.

Vd:n slutar vid årsskiftet. Nu tappar Apoteket ytterligare en av sina toppchefer. ”Haft en framträdande roll i vårt utvecklingsarbete”, säger vd i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Apoteket

Eva Hemb slutar som CFO för Apoteket för att gå vidare till en ny roll utanför bolaget. 

– Eva har gjort ett fantastiskt arbete för Apoteket under sin tid som CFO, och har haft en framträdande roll i vårt utvecklingsarbete. Jag vill rikta mitt allra varmaste tack till henne och samtidigt gratulera hennes nya arbetsgivare till en stark rekrytering, säger vd Ann Carlsson i en kommentar. 

Processen att hitta hennes efterträdare inleds omgående. Eva Hem kommer senast att lämna sin tjänst under december månad. 

– Det har varit en förmån att få arbeta för ett bolag med ett så viktigt uppdrag som tydligt avspeglas i att vi alltid försöker göra det som är bäst för våra kunder. Både bolaget och marknaden är inne i en spännande omställning och jag är övertygad om att Apoteket kommer att fortsätta att utvecklas och behålla sin roll som ledande hälsoaktör, säger hon själv i en kommentar. 

Sedan tidigare står det klart att Apotekets vd Ann Carlsson lämnar sin post vid årsskiftet för att i stället bli vd för Systembolaget. Hon efterträds av Rasmus Nerman som tillträder under första kvartalet 2022. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Apoteket

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev