tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Apotek Hjärtat stärker ledningsgruppen – två nya namn klara

Publicerad: 15 november 2022, 14:34

Anette Hällkvist och Paulina Lundström. Foto: Pressbild

Apotek Hjärtats ledningsgrupp börjar ta form. Nu ansluter två namnstarka kvinnor till uppställningen. ”Stega in i framtiden och befästa vår marknadsledande position.”

Ämnen i artikeln:

Apotek Hjärtat

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


De två senaste namnen till Apotek Hjärtats ledning är Anette Hällkvist och Paulina Lundström.

Anette Hällkvist kommer senast från rollen som chef för färskvaror på Ica Sverige och blir nu chef för sortiment och inköp på Apotek Hjärtat.

LÄS OCKSÅ: Hjärtats e-handelslyft – så stort blir sortimentet i nya lagret: ”Viktig del i utvecklingen”

– Jag är glad att Anette vill bli en del av Apotek Hjärtat. Anette är en mycket senior person inom området, en omvittnat engagerad och uppskattad ledare samtidigt som hon har god erfarenhet av att arbeta fram strategier för helheten – egenskaper som kommer att komma väl till pass hos oss på Apotek Hjärtat, säger Apotek Hjärtats vd Monika Magnusson i ett pressmeddelande.

Utöver rollen som chef för färskvaror har Anette Hällkvist även arbetat som chef för egna märkesvaror i sin mångåriga Ica-karriär. Hon har även erfarenhet från leverantörssidan då hon arbetat hos både Lantmännen och Etos.

– Apotek Hjärtat är på en spännande och framgångsrik resa och jag är oerhört glad över att få bli en del av teamet på Apotek Hjärtat. Jag brinner för sortiments- och inköpsfrågor och ser mycket fram emot att få vara med och fortsätta att utveckla det fantastiska kunderbjudandet som finns på Apotek Hjärtat, säger Anette Hällkvist i en kommentar.

Paulina Lundströms blir i sin tur ny försäljninsdirektör på Apotek Hjärtat. Hon har arbetat inom företaget tidigare som regionchef och försäljningschef på Apotek Hjärtat i södra Sverige.

Nu senast kommer hon från rollen som Sverigechef på Life.

– Jag välkomnar varmt Paulina tillbaka till Apotek Hjärtat. Kombinationen av gedigen apotekserfarenhet och färsk erfarenhet av att ha drivit online- och omni-affären är stark i sig, och eftersom hon dessutom haft en rad andra frågor på sitt bord, som etablering, sortiment och marknad, känns hon mycket väl rustad för att driva både vår viktiga bas och vår avgörande utveckling framåt tillsammans med resten av Apotek Hjärtat, kommenterar Monika Magnusson värvningen.

Den 1 februari tillträder Paulina Lundström sin nya tjänst.

– Jag är så glad att jag får möjlighet att komma tillbaka till Apotek Hjärtat och fortsätta att utveckla företaget tillsammans med alla grymma kolleger. Jag har med mig nya erfarenheter och ny energi och jag ser fram emot att stega in i framtiden och befästa vår marknadsledande position i alla kanaler. Under mina tre år på Life har delar av mitt hjärta fortsatt att slå för Apotek Hjärtat så det ska bli jätteroligt att återvända, säger hon i en kommentar.  

LÄS OCKSÅ: Claes Sjöholm tackade ja till jobbet hos Olav Thon – då försvann 85 procent av kunderna 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev