Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Åhléns värvar rutinerad e-handelschef i ambitionen att bli ledande online

Publicerad: 7 februari 2022, 10:28

Jenny Zeng blir e-handelschef för Åhléns.

Foto: Jonas Borg

Åhléns värvar Webhallens e-handelschef. Jenny Zeng kommer att lede den nya organisation som byggts upp under vintern. Fortsatt tillväxt står i fokus.

Ämnen i artikeln:

Åhléns

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Jenny Zeng kommer in med en gedigen erfarenhet av att driva digital förändring och det känns mycket bra att hon nu ska ta vårt e-handelserbjudande till nästa nivå. På Åhléns jobbar vi för att bli Sveriges ledande e-handlare med optimal fysisk närvaro och ska växa kraftigt de kommande åren. Med Jennys ledarskap och unika erfarenhet, är jag helt övertygad om att vi kommer att nå vår fulla potential i den utvecklingen, säger vd Annica Hagen i en kommentar. 

Närmast kommer hon från jobbet som e-handelschef för Webhallen. Jenny Zeng har arbetat med e-handelsutveckling under en längre tid, både i Europa och Asien. 

Lazada, som är en del av Alibaba Group, Komplett, EF, Ericsson och Google finns bland hennes tidigare arbetsgivare. 

– Åhléns har en tydlig målbild om att växa e-handeln och jag ser fram emot att fortsätta utveckla den digitala användarupplevelsen med kunden i fokus för att förstärka Åhléns som en given online destination, säger hon själv i en kommentar. 

Jenny Zeng börjar hos Åhléns 17 februari. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev