Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Åhléns får ny ekonomichef: ”Kommer vara drivande i att stärka lönsamheten”

Publicerad: 18 maj 2022, 08:37

Sabina Lerne blir ny ekonomichef på Åhléns

Sabina Lerne blir ny ekonomichef på Åhléns. ”Hon kommer att vara drivande i arbetet att stärka lönsamheten och vi ser fram emot fortsatt utveckling och förbättrat resultat”, säger vd Annica Hagen.

Ämnen i artikeln:

Åhléns

JF


Sabina Lerne har nyligen tillträtt som ny ekonomichef på Åhléns, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Hon kommer närmast från rollen som finansdirektör i Norden på Adidas. 

– Vi är glada över att få välkomna Sabina till rollen som CFO på Åhléns. I en förändringsperiod, där vi har fullt fokus på att utveckla och stärka vår affär inom tex  kunderberjudandet, varumärke och digitalisering, kommer Sabinas kunskap vara värdefull. Hon kommer att vara drivande i arbetet att stärka lönsamheten och vi ser fram emot fortsatt utveckling och förbättrat resultat, säger vd Annica Hagen i en kommentar. 

Hon har en lång erfarenhet inom affärsplanering, styrning och finansiell redovisning och kommer att spela en nyckelroll i Åhléns omställningsarbete, skriver bolaget.

– Jag är glad över förtroendet och ser mycket fram emot att i rollen som CFO bidra med mina erfarenheter inom ekonomi och finans, och att bli en del av Åhléns spännande resa, säger Sabina Lerne. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev