Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Så ska Mio undvika trängsel under Singles Day: ”Parera är det nya planera”

Publicerad: 11 november 2020, 08:57

Mio är en av de aktörer som satsar på Singles Day i dag. Och för att minska risken för trängsel i butikerna hålls de öppna ända till 21 i kväll.


Ämnen i artikeln:

HeminredningMioCorona

– Våra butiker är väldigt stora och för att undvika trängsel håller vi öppet några timmar extra under Singles Day där vi har riktigt bra erbjudanden som vi vet att många vill nyttja. Under våra mest besökta timmar kommer vi att kunna erbjuda respektive besökare 50 kvadratmeter vardera, vilket ändå är en väldigt stor yta med riktigt goda möjligheter att hålla avstånd, säger vd Björn Lindblad i en kommentar.

Mio tror även på en tillströmning online. E-handelns andel av den totala försäljningen har växt under pandemin och är nu uppe i strax under 15 procent.

Där lanserade Mio i våras drive thru, vilket blivit ett populärt leveransalternativ.

– Parera är det nya planera och vi anpassar oss dagligen efter de rekommendationer som gäller. Vi fokuserar på god handhygien, ser löpande över utsatta ytor, uppmuntrar våra kunder att betala med kontantlösa alternativ och uppdaterar oss löpande med det senaste. Och uppmanar alla att stanna hemma vid minsta symptom, säger Björn Lindblad.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HeminredningMioCorona

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev