tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Rekorden fortsätter hagla över västkusten: ”Väldigt stolta”

Publicerad: 17 juli 2023, 13:55

Per Wallentin, vd på Hede fashion outlet är nöjd med första halvåret och ser fram emot kommande höst.

Foto: Pressfoto Hede fashion outlet

Hede fashion outlet utanför Kungsbacka fortsätter leverera rekordsiffror i en tid som annars skakas av ekonomisk instabilitet. Utöver försäljningsframgångarna flyttar också två nya varumärken in på handelsområdet i juli.

Ämnen i artikeln:

Hede Fashion OutletDetaljhandelnGalleria

JB


Även under årets första hälft har handelsplatsen ökat sin omsättning jämfört med samma period, rekordåret 2022, med fem procent. Därtill ha de slagit ett nytt försäljningsrekord i juni, mot det tidigare rekordet från maj förra året – ett rekord som nu slagits med drygt tolv procent.

Per Wallentin, vd på Hede fashion outlet är glad över utvecklingen, inte minst ser han fram emot tiden som följer framöver.

– Med ett sådant fint resultat i ryggen ser vi med förväntan och självsäkerhet fram emot resten av året. Vi kommer att fortsätta utvidga vårt utbud och utveckla kundupplevelsen för våra gäster, säger Per Wallentin, vd på Hede fashion outlet.

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar nätjättarna per sekund

Hede fashion outlet fortsätter slå rekord på rekord när kunderna söker sig till lågpris.

Foto: Dino Soldin

I juli välkomnar de även två nya varumärken till handelsplatsen: Lacoste och Marc O´Polo. Båda butikerna planeras öppna i slutet av juli. De

– Vi är väldigt stolta över att så många varumärken väljer att satsa hos oss. Att vi har många återkommande gäster trots inflation och ökade levnadskostnader visar att premiumvarumärken till ett fördelaktigt pris är en affärsmodell som står sig, säger Per Wallentin, vd på Hede Fashion Outlet.

I höst förväntas framgångarna hålla i sig, och fler varumärken är på väg in – dock inga som avslöjats i nuläget.

LÄS OCKSÅ: Expertens känga till NK: ”Hade varit en gigant i dag – tråkigt att se att de vägrat”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev