Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

NA-KD på en femte plats när europeiska e-handlare rankas utifrån prestation

Publicerad: 9 juni 2020, 07:58

NA-KD går starkt i runt om i Europa under krisen. När Cross-Border Commerce Europe listar gränsöverskridande e-handlare utifrån prestation rankas bolaget som nummer fem.


Ämnen i artikeln:

ModeNa-kd

– Att rankas topp fem, på E-commerce Cross-Border topp 500-listan, bara fyra år efter start visar att vårt team fortsätter att leverera en fantastisk gränsöverskridande kundupplevelse. Den här rankingen kommer att trigga oss att accelerera vårt arbete med målsättningen att rankas ännu högre nästa år, säger tillväxtchefen Björn Bergström i en kommentar.

Rankningen baseras på fyra kriterier: gränsöverskridande onlineförsäljning inom Europa, indikatorer på välpresterande gränsöverskridande sökordsoptimering, gränsöverskridande landspoäng samt ratio för gränsöverskridande besökare versus totala besökare

NA-KD har vuxit runt om i Europa under 2020. I Tyskland har tillväxten varit 88 procent, i Frankrike 157 procent, i Nederländerna 165 procent och i Belgien 181 procent, för att nämna några exempel.

– NA-KD har haft en stark start för 2020, trots den rådande Corona-krisen, och vi har kommit långt med de prioriteringar vi satte i början på året. Att nå en femteplats på E-commerce Cross-Border topp 500-listan är ett bevis för vårt starka sortiment och varumärke, vårt kundengagemang och hur framgångsrikt vårt team har tacklat årets utmaningar, säger varumärkeschefen Natasha Billing.

Ytterligare två svenska e-handlare rankas topp 50 på listan, men längre ner. Nelly återfinns på plats 15 och Bubbleroom på plats 31.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

ModeNa-kd

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev