Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Försäljning

Market hårdbevakar Black Friday – följ utvecklingen timme för timme

Publicerad: 28 november 2019, 14:14

Foto: Helen Preutz/Daniel Norman

Market hårdbevakar Black Friday. I morgon kan du följa den uppmärksammade handelsdagen timme för timme på Market.se. ”Vi räknar med ett jättetryck. Ute i butikerna, för e-handeln och på vår sajt”, säger Pontus Edman, redaktionschef på Market.


Ämnen i artikeln:

Black Friday

Sugen på Black Friday?

Nu punktmarkerar Market den stora köpfesten och rapporterar live från butikerna och e-handeln ute i landet. Under dagen pratar vi såklart även med experterna och de som ju hoppas göra de där superklippen – kunderna.

– Oavsett vad man tycker fortsätter intresset och engagemanget för den här dagen att växa. Black Friday är en riktig snackis och det finns alla förutsättningar för dramatik. Hänger du på market.se får du en bra bild av läget, säger Pontus Edman, redaktionschef på Market.

De första rapporterna väntas trilla in kring sjutiden på fredagsmorgonen och fortsätter sedan fram till eftermiddagen.

Vill du dela med dig av din Black Friday? Mejla ett par rader och varför inte en bild till: andreas.dyrberg-skog@hakonmedia.se.

– Förra året landade den totala försäljningen under Black Friday på hisnande 6,7 miljarder kronor. Det finns lite olika bud på om rekordet kommer att slås eller inte i år, men även det kommer vi förstås att följa upp, säger Pontus Edman.

Michael Sandsjö

Ämnen i artikeln:

Black Friday

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev