fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Finansiella rapporter

Miljonvinst för Bianca Ingrossos nya bolag: ”Överträffar våra förväntningar”

Publicerad: 13 mars 2023, 14:00

Influencerna Lovisa Worge och Bianca Ingrosso är två av grundarna till smyckesföretaget Ani Jewels.

Foto: Pressbild

I fjol gick Bianca Ingrosso in i smyckesbranschen med nystartade företaget Ani Jewels. Efter knappt sju månaders försäljning gör företaget en vinst på 4,6 miljoner kronor.

Ämnen i artikeln:

Accessoarer

Annika Wilhelmson

annika.wilhelmson@bonniernews.se


I maj förra året lanserade Bianca Ingrosso smyckesvarumärket Ani Jewels, tillsammans med bland andra influencern Lovisa Worge. Under sitt första verksamhetsår, som är knappt sju månader långt, nådde bolaget en omsättning på nästan 20 miljoner kronor och en vinst på 4,6 miljoner, skriver Dagens industri.

_ Det är ett fantastiskt resultat som överträffar våra förväntningar. Vi är glada att marknaden tycks gilla våra smycken, säger vd Tomaj Sangchi till tidningen.

Smyckena tillverkas i Italien och säljs via bolagets hemsida ani-jewels.com. De marknadsförs framförallt av de två influencerna.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största profiler i sociala medier med 1,3 miljoner följare på Instagram och över 400 000 prenumeranter på Youtube. 2018 grundade hon skönhetsvarumärket Caia Cosmetics som det senaste bokslutet omsatte 322 miljoner kronor. Lovisa Worge har 184 000 följare på Instagram.

Nu är planen att fortsätta expandera i Sverige och övriga Skandinavien.

LÄS OCKSÅ: Extrem tillväxt för influencer-elitens retailsatsningar – här är listan bolag för bolag

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev