lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Svensk Handels förklaring till avhoppet – han tar över tillfälligt

Publicerad: 30 augusti 2022, 05:48

Svensk Handels vd Sofia Larsen.

Foto: Julia Forsberg

Svensk Handel kommer att genomför en omorganisation under hösten, där två avdelningar slås ihop. Det är i samband med det som Mats Hedenström har beslutat sig för att lämna, det skriver Svenska Handel på sin hemsida. 


Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Svensk Handel kommer under hösten att genomföra en omorganisation för att stärka organisationens kommunikation utåt. Den innebär att avdelningarna näringspolitik och kommunikation slås ihop till en under en gemensam chef. 

Det är i samband med det som Mats Hedenström beslutat sig för att lämna organisationen, skriver Svensk Handel på sin hemsida. Han ser det som ett naturligt tillfälle att lämna över till en ny avdelningschef som då får möjlighet att bygga upp den nya avdelningen. 

– Jag vill framföra ett varmt tack till Mats Hedenström för de många och stora insatser han gjort för Svensk Handel och därmed för vår bransch. Han har arbetat idogt och uthålligt för handelns bästa under en lång följd av år, säger vd Sofia Larsen. 

LÄS OCKSÅ: Tunga profilen lämnar Svensk Handel – andra avhoppet på kort tid: ”Känns naturligt” 

Stefan Kvarfordt blir t.f. näringspolitisk chef. Foto: Björn Mattisson

Mats Hedenström slutar på Svensk Handel 9 september. Stefan Kvarfordt blir då tillförordnad näringspolitisk chef i avvaktan på att den nya organisationen träder i kraft. Processen med att hitta en chef för den nya avdelningen har inletts. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev