Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Scorett börjar sälja heminredning: ”Går alltmer hand i hand”

Publicerad: 23 september 2021, 06:28

Scorett breddar sortimentet med heminredning.

Scorett breddar sitt produktsortiment. Senaste tillskottet är heminredning som nu lanseras på hemsidan och i utvalda butiker. ”Vi ser alltmer hur mode och heminredning går hand i hand”, säger Eva-Lena Svensson, kunderbjudandechef på Scorett.


Ämnen i artikeln:

ScorettSkorHeminredning

För några veckor sedan flaggade Scorett för att det var nya satsningar på gång för kedjan – bland annat planerade de att lansera ett home-koncept i sina butiker.  

– Det kommer att bli en del i våra butiker och ett ytterligare komplement till mode och skor, sa Peter Blomquist till Market då. 

Nu meddelar Scorett att de lanserar konceptet på sin hemsida och i utvalda butiker. Kedjan har genom åren successivt ökat sitt sortiment med accessoarer, jackor och kläder och det har tagits emot väl av kunderna, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Introduktionen av heminredning ser de som ett naturligt steg i utvecklingen av produktsortimentet. 

– Vi har länge sneglat åt heminredningsbranschen och nu tar vi steget fullt ut med en kollektion av noga utvalda inredningsdetaljer från utvalda varumärken. Vi ser alltmer hur mode och heminredning går hand i hand, särskilt under pandemin har stilmedvetenheten flyttat in i hemmen och där känner vi att vi vill erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter som vi står bakom, säger Eva-Lena Svensson, kunderbjudandechef på Scorett, i en kommentar. 

LÄS MER: Här är Scoretts satsningar – efter det tuffa året: ”Kan inte sitta still” 

Julia Forsberg

Reporter

julia.forsberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

ScorettSkorHeminredning

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev