Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Nu kan hela kontoret få järnkoll på branschen – här är Markets nya företagslösning

Publicerad: 1 september 2021, 06:03

Market lanserar ny företagslösning.

Med Market får du och dina kolleger koll på vad era konkurrenter gör – och kunskaper som hjälper er att fatta bättre beslut. Nu lanserar vi en licenslösning som gör det möjligt att ge fler anställda tillgång till våra nyheter, kartläggningar och analyser.


Våren 2021 lanserades Markets nya sajt som innebar en rad olika förbättringar för dig som läsare. Nu tar vi nästa steg i vår digitala satsning genom att lansera en flexibel prenumerationslösning för de företag och organisationer som vill förse sina medarbetare med tillgång till Markets journalistik.

Market är det självklara arbetsverktyget för dem som arbetar inom detaljhandeln. Med oumbärliga granskningar, kartläggningar och guider hjälper vi branschens företag och medarbetare med omvärldsbevakning och lägger grunden för framgångsrika affärsbeslut.

Med Markets nya företagslösning har anställda på företaget alltid tillgång till nyheter, analyser och rådgivande material för att hålla sig informerade och fatta välgrundade beslut i sitt arbete. Att fler inom organisationen får tillgång till beslutsunderlag blir allt mer viktigt när marknaden och omvärlden förändras i en snabbare takt.

– Vi har sett en ökad efterfrågan från företag som vill att fler medarbetare ska kunna ta del av Markets innehåll, och erbjuder nu därför skräddarsydda licenslösningar för att kunna möta olika behov av tillgång till vår journalistik, säger Mikael Lindström, chef för företagslösningar på Di-gruppen där Market ingår.

Är ni intresserade av att höra mer om Markets företagslösning?

Läs mer och kontakta Markets företagsteam

Markets företagslösning

* En flexibel och skalbar lösning som ger fler tillgång

* Passar team, avdelningar eller hela organisationen

* En personlig kontakt hos Market

* Dedikerad företagssupport

* Samlad årsfaktura för enklare administration

* Volymrabatt kopplat till antal användare

 

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik.svedjetun@bonniernews.se

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev