torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Netonnet breddar sortimentet: ”Många tror att vi redan säljer den här typen av produkter”

Publicerad: 7 oktober 2021, 08:00

Netonnet breddar sortimentet med större och tyngre vitvaror.

Foto: Getty Images

Netonnet breddar sortimentet och börjar sälja större vitvaror. ”Vi accelererar ut ur pandemin”, säger affärschef Teddy Thor.

Ämnen i artikeln:

Netonnet

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Netonnet ser att en stor andel av sökningarna på sajten handlar om vitvaror. 

– I tillägg till det kommer många in i våra lagershoppar och frågar efter det – många tror att vi redan säljer den här typen av produkter, säger Teddy Thor. 

Nu breddar hemelektronikaktören sortimentet som även kommer att innehålla kylskåp, spishällar, torktumlare och andra större och tyngre vitvaror. 

– Vi accelererar ut ur pandemin och vi tycker att tidpunkten är perfekt för att rulla ut den här satsningen som har stor potential för oss. Vi har sedan en tid arbetat med att kunna lansera tunga vitvaror som kategori eftersom vi vet att många av våra kunder gärna vill handla produkter som diskmaskin, frys och vinkyl hos oss. Nu kan de äntligen göra det, säger Teddy Thor. 

Konsumenten kommer inte bara att kunna handla vitvarorna hos Netonnet. 

– Självklart erbjuder vi hemleverans och vi kan även ta hand om installation och säkerställa att dina uttjänta vitvaror blir bortforslade och tas om hand för återvinning – snabbt och enkelt, precis som det ska vara. 

Teddy Thor, affärschef för Netonnet.

Lanseringen sker i samarbete med danska White Away Group, som bland annat äger Tretti.se. 

– Det här samarbetet är en ömsesidig win-win. Netonnet har en unik position som ett attraktivt och ledande företag inom hemelektronik. De känner den svenska konsumenten mycket väl och har fått många fina utmärkelser för sin fina kund- och omnikanalsupplevelse. Vår styrka är vår volym inom vitvaror i Skandinavien och det unika, specialiserade kunnandet och logistiken som de här stora varorna kräver för att säkerställa de bästa leveransvillkoren. Vi säkrar de bästa lösningarna så att allt blir så smidigt som möjligt och tillsammans med Netonnet ska vi ta en betydande position inom vitvaror på den svenska marknaden, säger vd Esben Aabenhus. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev