Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

NA-KD samarbetar med Satisfyer – släpper kollektion med sexleksaker: ”Ta sexuell njutning ut i dagsljuset”

Publicerad: 11 november 2022, 13:32

Kollektionen består av fem olika vibratorer och lufttrycksvibratorer.

Foto: Pressbilder

E-handelsjätten NA-KD inleder samarbete med det tyska varumärket Satisfyer, som är specialiserade på teknik för tillfredsställande ändamål. Samarbetet mynnar bland annat ut i en kollektion om fem sexleksaker.

Ämnen i artikeln:

Na-kd

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Att klädesvarumärket NA-KD skulle släppa en kollektion som inte innehåller kläder var det väl kanske ingen som trodde.

Nu gör e-handlaren dock just det, i ett exklusivt samarbete med det tyska bolaget Satisfyer.

LÄS OCKSÅ: Kontroversiella vd-bytet: ”Det är Indiskas förlust – Karin Lindahl kommer inte gå arbetslös länge”

Fem sexleksaker med en unik blå design kommer att säljas exklusivt på NA-KD:s hemsida. Tanken med samarbetet är att bryta stigmat kring sexuell njutning hos kvinnor och ”uppmuntra kvinnor att vara stolta över sin lust”.

Produkterna består av vibratorer och lufttrycksvibratorer och släpps i begränsad upplaga med start i dag.

– NA-KD har över fyra miljoner människor i vårt community på sociala medier och har länge arbetat med att använda våra plattformar för att nå ut kring olika frågor. Sexuell hälsa är en grundläggande del av den allmänna hälsan och välbefinnandet under människors liv och påverkar oss både fysiskt, psykiskt och socialt. Med den här kollektionen vill vi tillsammans med våra vänner på Satisfyer ta sexuell njutning ut i dagsljuset och uppmuntra alla de många kvinnor vi har i vårt nätverk att känna stolthet över deras sexuella njutning, säger Anna Björkman, chef för varumärkessamarbeten och PR på NA-KD, i en kommentar.

Satisfyer, som grundades i Tyskland, släppte sin första satisfyer 2016. Redan då med den pattenterade Air-pulse-tekniken som ger orgasmer på ”rekordtid”.

Deras vibrator Satisfyer Pro 2 är den mest sålda innovation inom sexuellt välbefinnande. Även den kommer att finnas tillgänglig på NA-KD:s hemsida.

– Allt vi gör är baserat på vår starka övertygelse om att det är en superkraft för hälsa, tillfredsställelse och självständighet att släppa lös vår sexualitet. Vi är otroligt glada över att få göra den här kollektionen tillsammans med NA-KD och tillsammans få fler att leva ut sitt liv med sexuellt självförtroende och glädje, säger Satisfyers pressekreterare i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Beskedet från Hornbach: ”Vi kan fördubbla antalet varuhus i Sverige” 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev