torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Lager 157 lanserar cykelkollektion: ”Fritidsaktivitet på stark frammarsch”

Publicerad: 7 juli 2021, 07:14

Lager 157 fortsätter att bredda sitt sport- och outdoorutbud. Nu lanserar de en cykelkollektion. ”Cykling har som fritidsaktivitet varit på stark frammarsch de senaste åren, så detta är ett naturligt steg i vår sortimentsutveckling”, säger operativ chef Johanna Winther.

Ämnen i artikeln:

Lager 157Sport och fritid

JF

Julia Forsberg

julia.forsberg@bonniernews.se


Produktutvecklarna på Lager 157 har tidigare tagit fram tränings- och tävlingskläder för längdskidåkning, gym och löpning i samarbete med 157 Skiteam. Nu tar bolaget ytterligare ett steg som sportvarumärke och lanserar en cykelkollektion. 

Kollektion lanseras på kedjans hemsida i dag. Plaggen kommer även gå att köpa i företagets sportbutik i Ulricehamn. 

Kollektionen består av BIB-shorts, cykeltröjor och jackor för dam och herr. Dessutom kommer det att finnas tillbehör som stötdämpande cykelhandskar och armvärmare. 

– Vi har haft en mycket stark utveckling i funktionssegmentet under senare år. Vi har många aktiva kunder på både elit- och breddnivå och cykling har som fritidsaktivitet varit på stark frammarsch de senaste åren, så detta är ett naturligt steg i vår sortimentutveckling. Vår vd och grundare, Stefan Palm, har dessutom själv en bakgrund som landsvägscyklist där han på sin meritlista bland annat har en silvermedalj från SM så han är inte bara en affärsmässig motor, utan utgör också en drivkraft med professionellt användarperspektiv. Det känns otroligt kul att få presentera den här genuina kollektionen med instegspriser. Det blir ännu ett sätt för oss att få demokratisera sport- och outdoorbranschen, säger Johanna Winther, operativ chef, i en kommentar. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev