Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Jysk bygger ut: ”Ser fram emot att få ett kontor som matchar vår utveckling”

Publicerad: 16 augusti 2022, 13:09

Jysk bygger ut sitt huvudkontor. Projektet väntas bli klart under nästa år.

Jysk bygger ut huvudkontoret. ”När man växer som vi gjort genom åren ändras behoven”, säger vd Johan Sjödin.


Ämnen i artikeln:

Jysk

Jysk bygger ut sitt huvudkontor i Arlöv. En ny kontorsdel byggs på den befintliga fastigheten. Totalt handlar det om 600 kvadratmeter mer yta. 

I veckan restes de första väggarna. 

–  Äntligen kan vi se det växa fram. När man växer som vi gjort genom åren ändras behoven. Vi ser fram emot att få ett kontor som matchar vår utveckling, säger Johan Sjödin i en kommentar. 

Expansion ligger i Jysks DNA, skriver kedjan i ett pressmeddelande. Bara under de senaste fem åren har 20 butiker öppnats i Sverige. Samtidigt byggs befintliga om i ett högt tempo. 

Redan tidigare har Jysks kundservice flyttats från distributionscentret i Nässjö till Arlöv, ett skäl till att större lokaler behövs. 

– Man får många synergieffekter när man kan samla servicefunktioner på ett ställe. Servicen till kunderna som helhet blir bättre, säger Johan Sjödin. 

Market har tidigare berättat att distributionscentret byggts ut. I de lokaler där kundservice tidigare huserade har Jysk skapat ett kundcenter. 

– Det blir ett jättelyft för oss att kunna ha utbildningarna i egna lokaler. Vi har ett stort utbildningsutbud och det ger det där lilla extra att kunna hålla utbildningarna i närheten av en viktig del av kärnverksamheten, säger HR-chef Jesper Trapp. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Jysk

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev