Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Här storsatsar Bang & Olufsen: ”Ska bli den häftigaste butiken av sitt slag i Norden”

Publicerad: 2 mars 2022, 08:45

Bang & Olufsen utvecklar verksamheten i centrala Helsingborg.

Bang & Olufsen storsatsar i Helsingborg. Butiken flyttar till större lokaler på Drottninggatan. ”Det här ska bli den häftigaste butiken av sitt slag i Norden”, säger Wim Schaake, som driver butiken.


Ämnen i artikeln:

Hemelektronik

Wim Schaake har drivit Bang & Olufsen på Drottninggatan i Helsingborg i över 20 år. 

Nu vill han växla upp verksamheten – och för det krävs större lokaler. Därför flyttar butiken till nytt på samma gata. 

– Vi har funnits i Helsingborg city under många år och haft en fantastisk utveckling. I samband med att vi kommer på plats i våra nya lokaler vill vi erbjuda våra besökare en ännu mer inspirerande upplevelse och mer plats för att uppleva Bang & Olufsens innovativa produkter av tidlös design och unikt hantverk. Det här ska bli den häftigaste butiken av sitt slag i Norden, säger Wim Schaake i en kommentar. 

De senaste årens positiva utveckling för verksamheten gör att han vågar investera. Så väl utbud som den fysiska upplevelsen ska uppdateras.

– Butiken skall inredas på två plan. På gatuplan blir det en välkomnande butik av Bang & Olufsens allra senaste butikskoncept. På andra våning skall vi skapa exklusiva livsstilsmiljöer för att ge en inspirerande atmosfär av möbler, ljus, ljud och bild. Här får vi också bättre förutsättningar att erbjuda inspirerande events och sammankomster för våra trogna kunder, säger Wim Schaake. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Hemelektronik

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev