måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Grundaren besviken efter Ellos besked: ”Att få höra nyheten känns väldigt tråkigt”

Publicerad: 30 mars 2022, 05:52

Stayhards grundare Joakim Naumberg beklagar att Stayhard läggs ned.

I går meddelade Ellos att bolaget beslutat att avveckla Stayhard, sin modesatsning för yngre män, eftersom verksamheten saknar lönsamhet. Nu kommenterar Stayhards grundare Joakim Naumberg beskedet.

Ämnen i artikeln:

StayhardEllosE-handel

HP


Stayhard, Ellos modesatsning för yngre män, som drivits som eget bolag sedan 2005, har sedan 2014 uppvisat röda siffror. 

I går meddelade Ellos att bolaget skrotas då det saknar den lönsamhet och positionering som krävs. I stället planerar bolaget att skärpa fokus på sin kärnkund som är kvinnan mitt i livet.

Stayhards grundare Joakim Naumberg skriver i ett mejl till Market att han beklagar Ellos beslut att avveckla verksamheten.

”Att få höra nyheten om att Ellos beslutar att lägga ner Stayhard känns väldigt tråkigt, bådede för mig på ett personligt plan, men även för alla drivna kolleger som under åren hjälpt till att bygga upp bolaget och varumärket. Jag är glad för den resan vi gjorde, från källaren till att bli en ledande aktör med lönsamhet hela vägen från start. Jag har inte haft mycket kontakt med ägarna sedan jag sålde, men det känns ledsamt att Ellos nu väljer att avveckla bolaget.”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev