söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Efter renoveringen ska Netonnet bli ännu snabbare: ”Konkurrensen är stenhård”

Publicerad: 15 september 2022, 09:20

I dag nyinvigs Netonnets lagershop i Slagsta, söder om Stockholm. Den har renoverats sedan i april. Foto: Pressbild

Lagershopen i Slagsta utanför Stockholm är en viktig pusselbit för att Netonet ska kunna erbjuda snabba hemleveranser i Stockholm. Vid den nyligen avslutade renoveringen har förutsättningar skapats för att bolaget ska bli ännu snabbare.

Ämnen i artikeln:

Netonnet

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I dag är det nypremiär för Netonnets lagershop i Slagsta, som ligger i Botkyrka kommun, söder om Stockholm. 

Arbetet med att uppdatera shoppen har pågått sedan i april. Verksamheten i lokalerna har kunnat vara igång hela tiden. 

– Vi har gjort om hela vårt kundvarv och dessutom bytt håll på det för att skapa en bättre upplevelse för våra kunder. Våra ytor är på totalt drygt 4400 kvadratmeter varav själva lagershopsytan är på drygt 3000 kvadratmeter. Resterande består av baklager och personalutrymmen. Här har vi till viss del förändrat vilka ytor som används; allt för att skapa bättre funktionalitet i våra lokaler och en bättre kundupplevelse. Vi har även förbättrat fasaden med en ny entréportal och slipat golvytorna för en bättre finish, säger lagershopschefen Joakim Gustavson i en kommentar. 

Netonnets lagershop i Slagsta är också en viktig pusselbit för att Netonnet ska kunna erbjuda snabba hemleveranser i Stockholmsområdet. 

I samband med renoveringen har man vidtagit åtgärder för att kunna stärka det ytterligare. 

– Efterfrågan på snabba last mile-leveranser ökar bland kunderna, framför allt i storstäderna där konkurrensen är stenhård. Därför ser vi att ett riktigt starkt last mile-erbjudande är en nyckel till att lyckas även i framtiden. Genom våra förberedelser i Slagsta får vi nu ännu bättre förutsättningar att leverera snabbt till våra e-handelskunder i Storstockholm, säger e-handelschefen Martin Richardsson. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev