måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Byggvaruhuset på jakt efter fler handlare: ”Ett starkt koncept och vi kan erbjuda en rejäl uppbackning”

Publicerad: 13 oktober 2022, 08:22

Bolist finns i dag på 175 platser runtom i Sverige. Foto: Pressbild

Byggvaruhuset Bolist har i dag 175 butiker runtom i Sverige, men fler lär det bli. Nu söker kedjan nämligen fler lokala entreprenörer som vill ta steget och bli bygghandlare.

Ämnen i artikeln:

BolistXL-ByggJärniaBygg

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Bolists affärsidé bygger på det lokala entreprenörskapet. Nu söker byggkedjan fler entreprenörer som vill driva eget byggvaruhus på sina lokala orter.

– Det kan vara personer som redan i dag bedriver en bygghandel eller funderar på att starta upp en egen verksamhet. Det kan också vara någon som är anställd inom bygghandeln eller i en närbesläktad bransch och som längtar efter att ta steget att starta eget. Vi har ett starkt koncept och vi kan erbjuda en rejäl uppbackning där vi har en modell som ger oss möjligheten att anpassa stöd utifrån varje entreprenörs behov, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef för Bolist, i en kommentar.

Bolist ingår i dag i Mestergruppen Sverige, en svensk bygghandelskoncern som förutom Bolist bland annat består av varumärkena XL-Bygg och Järnia.

– Vi söker nu dig som vill ta nästa steg och tillsammans med ditt personliga engagemang och entreprenörskap utvecklar vi det lokala samhället, säger Magnus Hemmingberg i ett pressmeddelande.

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev