måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Byggmax lanserar nytt koncept: ”Hoppas fler vågar ta steget att renovera hemma”

Publicerad: 27 september 2022, 05:36

Foto: Jeanette Hägglund

Byggmax satsar på ytterligare ett koncept. I november öppnar den första butiken på Tornby handelsområde i Linköping. Fokus ligger på ytskiktsrenovering av vägg och golv inomhus, där kakel och klinker får extra utrymme.

Ämnen i artikeln:

Byggmax

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


– Vi tycker att alla har rätt till ett fantastiskt hem och nu når vi en bredare grupp hemmafixare än de som traditionellt handlar på Byggmax. Med en ny och inspirerande butiksmiljö, möjlighet att få service och råd i butik – i kombination med marknadens lägsta priser – hoppas vi att fler blir inspirerade och vågar ta steget att renovera på egen hand, säger Byggmax vd Mattias Ankarberg i en kommentar. 

Hos Byggmax Studio, som är namnet på konceptet, ska kunderna kunna hitta ett bredare sortiment av kakel, klinker, golv och färg. 

I butiken finns visningsrum för inspiration. 

Genom att etablera sig i attraktiva butikslägen på handelsområdet vill Byggmax bli mer tillgängliga. Snabba hemleveranser är en del av konceptet. 

– Det känns fantastiskt roligt att presentera ett helt nytt koncept där vi satsar extra mycket på inspiration och service. Här kan kunderna få hjälp med allt från färgsättning och materialval till visuell planering och rådgivning genom hela projektet, säger landschef Elliot Lindberg. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev