Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Bildspel: Kika in i H&M:s nya butikssatsning – där modejätten satsar i mindre format

Publicerad: 17 november 2022, 09:43

H&M har byggt om butiken i Kvarnen Galleria i Katrineholm.

I dag är det nypremiär för H&M i Katrineholm. Butiken har varit stängd för ombyggnad sedan mitten av september. ”Vi är glada att kunna välkomna våra kunder till en ny butiksupplevelse”, säger Dirk Roennefahrt, försäljningschef för kedjan i Sverige.

Ämnen i artikeln:

H&M

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


12 september stängde H&M:s butik i Kvarnen Galleria i Katrineholm för renovering. I dag är det dags för nypremiär. 

I den ombyggda butiken samspelar den fysiska kanalen med den digitala. 

Genom digitala skärmar ska kunden inspireras men också kunna ta del av hela H&M:s digitala sortiment och beställa det direkt, på plats i butiken. 

”Den nya butiken är ett viktigt steg på resan mot att erbjuda ett mindre butiksformat med en inspirerande och relevant shoppingupplevelse anpassad för den lokala kunden”, skriver H&M i pressmeddelandet. 

Genom att presentera sortimentet på ett nytt sätt hoppas H&M kunna guida kunderna på ett mer effektivt sätt och göra det enklare för dem att hitta vad de söker. 

Bild 1/6  BILDSPEL: Kika in i H&M:s ombygga butik i Katrineholm.

Foto: Daniela Spiroska

Detta möjliggör också för H&M att presentera ett bredare och mer relevant sortiment för sina kunder, trots en mindre yta. 

– Vi är glada att kunna välkomna våra kunder till en ny butiksupplevelse. Butiken i Katrineholm har designats för att vara en plats för social interaktion och inspiration, där våra fysiska och digitala försäljningskanaler tydligt samspelar. Ombyggnationen är en del av vår resa för att fortsätta anpassa oss till våra kunders förväntningar på lokal nivå. Våra butiker är fortfarande avgörande för vårt kunderbjudande och vi kommer att fortsätta investera i dem, precis som vi nu har gjort i Katrineholm, säger Dirk Roennefahrt. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev