söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Bianca Ingrosso utökar samarbetet med Nelly – designar egen kollektion

Publicerad: 18 september 2020, 07:21

Bianca Ingrosso utökar sitt samarbete med Nelly – och designar egna kläder. ”Jag har haft en dröm under lång tid att göra en egen kollektion”, säger hon.

Ämnen i artikeln:

SortimentNellyMode

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Bianca Ingrosso ska lyfta Nellys kampanjer – kliver in som kreativ rådgivare

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso samarbetar redan med Nelly som kreativ rådgivare.

Bland annat har hon synts som modell i kampanjer och var kreativt involverad i e-handlarens sommarkollektion.

Nu utökas samarbetet genom att Bianca Ingrosso designar en egen klädkollektion som går under namnet Bianca x Nelly.

– Jag har haft en dröm under lång tid att göra en egen kollektion men det är först nu som jag känner att tajmingen var rätt. Att få göra det här tillsammans med Nelly som jag har en lång relation med har varit tryggt och framförallt kul. Vi har haft så kul tillsammans under hela processen och jag tycker att det syns så tydligt nu när kollektionen är klar och jag är så stolt över varenda produkt, säger hon själv i en kommentar.

Kollektionen innehåller både kläder och skor och kommer att säljas exklusivt hos e-handlaren med start på måndag, 21 september.

– Nelly och Bianca delar stil och kollektionen är verkligen klassiska Nelly-plagg med en tydlig Bianca-twist. Bianca har varit en stilambassadör för oss under lång tid och hennes sätt att bära plagg och matcha går helt i linje med vår övriga kollektion. Bianca är väldigt duktig på färgskalor och att jobba med olika material för att skapa en dynamik, det är en väldigt fin och välarbetad kollektion som vi är stolta över att lansera tillsammans med Bianca, säger designchef Madeleine von Schedvin.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev