tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Affärsutveckling

Åhléns besked om varumärket – när de och Carin Wester går skilda vägar

Publicerad: 3 april 2023, 12:24

Våren 2017 inleddes samarbetet mellan Carin Wester och Åhléns.

Foto: Pressbild

Designern Carin Wester har under de senaste fem åren verkat som kreativ direktör hos Åhléns. Nu lämnar hon uppdraget, låter hon meddela i ett inlägg på Instagram.

Ämnen i artikeln:

ÅhlénsDetaljhandeln

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


LÄS OCKSÅ: Ayad Al-Saffars resa närmar sig målet: ”Jag vill återskapa livet i småstäderna, det ska vara mitt arv”

Med varumärken som Wera, Rikki och CW by Carin Wester har huvudpersonen gjort sig till ett friskt inslag i Åhléns sortimentutbud de senaste fem åren.

Men nu tar resan slut, låter designern meddela via ett inlägg på sociala medie-plattformen Instagram.

– Nya tider kommer, efter fem år lämnar jag min roll som kreativ direktör på Åhléns. Jag är så glad och tacksam för de många fantastiska möten och inspirerande människor jag haft chansen att arbeta med under dessa år. Tack för all kärlek och hårt arbete, skriver hon under inlägget.

Sedan Ayad Al-Saffar tog över Åhléns har flera nyckelpersoner bytts ut.

Foto: Monika Nilsson Lysell

Sedan Ayad Al-Saffars intåg på Åhléns huvudkontor har en hel rad av personer lämnat företaget, Market har tidigare rapporterat om hans beslut att byta ut hela företagets ledning.

– Nu när jag tar över som vd vill jag bygga ett helt nytt eget lag och ledningsteam och samtidigt förenkla organisationen och förkorta beslutsvägarna. Arbetet med det är i full gång och och jag ser fram emot att presentera den nya ledningen framöver, kommenterade Ayad Al-Saffar saken då.

Carin Wester, har efter fem år som kreativ direktör inom design på Åhléns i gott samförstånd nu lämnat Åhléns, i samband med en större omorganisation, för att söka nya utmaningar utanför Åhléns. Varumärket Carin Wester och CW by Carin Wester, kommer fortsatt att designas inhouse och existera hos Åhléns, som en del av Åhléns kunderbjudande, skriver företagets pressavdelning i en kommentar till Market.

LÄS OCKSÅ: Gekås-profilen om turbulensen hos Indiska och Åhléns: ”Gör precis vad som måste göras”

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Instagram är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev