Foto: Pressbild

Inet vill ha fler butiker: ”Nödvändigt”

IT-kedjan Inet vill öppna fler butiker i Stockholm och Göteborg. ”Inget är spikat ännu men vi letar flera centrala lägen i båda storstäderna”, säger vd Erik Wickman.
Text: Mikael Sydner

Kombinationen av butiker och en e-handelsportal är bidragande orsaker till Inets framgång, konstaterar bolaget i ett pressmeddelande.

– En stor del av vår tillväxt framöver kommer ske på nätet, men det är nödvändigt med fysiska butiker där vi får träffa våra kunder, ge personlig rådgivning och service samt erbjuda snabb leverans från lokala lager. Butikerna är dessutom viktiga arenor för våra event, säger Erik Wickman.

Kedjan har två butiker i Göteborg, en i Stockholm, en i Järfälla, en i Malmö och en i Uddevalla.

Nu planeras fler butiksöppningar i både Göteborg och Stockholm

– Inget är spikat ännu men vi letar flera centrala lägen i båda storstäderna. Trots en vikande marknad för elektronikbranschen växte Inet med över tio procent under 2016, våra satsningar på ökad kundupplevelse har uppskattats. Målet är 2017 att öka ännu mer och ytterligare befästa vår ställning, främst i Stockholm och Göteborg, säger Erik Wickman.

Samtidigt flyttas butiken på Ringön (Göteborg) till ett bättre läge på Ringön.

– I och med flytten av butiken och det tidigare servicecentret samlar vi alla centrala funktioner under samma tak på huvudkontoret i Sisjön, säger Erik Wickman.

Annons:
Annons:
Annons:
Loading...