Flera tunga chefer har lämnat Media Markt – vd:n ser ingen koppling till säljuppgifter

Flera chefer har lämnat Media Market den senaste tiden. ”De är duktiga och har fått bra erbjudanden”, säger vd Per Kaufamn som inte ser något samband med uppgifterna om att kedjan skulle vara på väg från Sverige.
Text: Daniel Norman

E-handelschefen Magnus Pettersson lämnade nyligen Media Markt. Det har även produktmarknadschefen Mats Ajpe, it-produktchefen Anders Lindqvist och logistikchefen Daniel Hedbland gjort. 

– De har varit med länge. Ska de vara kvar hela livet på Media Markt? De är duktiga och har fått bra erbjudanden, så det känns okej. Det är inte mycket att säga om, utan vi ser det som glädjande om de får bra erbjudanden, som är bättre än de har i dag, säger Per Kaufman till Computer Sweden. 

Att de skulle ha något att göra med uppgiftern aom att kedjan skulle vara på väg att lämna Sverige eller att det numera handlar om att hålla ner kostnader än att gasa för kedjan vill han inte spekulera i. 

– Det är möjligt att det kan ha att göra med det som stått i tidningarna. Men jag ser inget större samband med det. Vi har inte haft så mycket personalomsättning tidigare, och det är naturligt att man väljer att söka sig vidare efter ett tag, säger han till tidningen. 

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...